10/08/2016

Pukkelpop zet verder in op ecologisch transport via de binnenvaart

KIEWIT (HASSELT) - Na een succesvol experiment in 2015 breien Pukkelpop en Watersnelweg.be een vervolg aan hun logistieke samenwerking. Ditmaal wordt niet enkel het backstagemateriaal via de binnenvaart vervoerd, maar ook een aantal containers die als inkleding zullen worden ingezet op het festivalterrein zelf. “Dankzij de bewezen ecologische én economische voordelen slaan we voor de editie van 2016 opnieuw de handen in elkaar met de binnenvaart. Het is een positieve partnership die zal blijven groeien”, bevestigt Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine.

Lees meer

08/07/2016

Watersnelweg.be stunt met infoschip op The Tall Ships Races

ANTWERPEN – ‘Wat kunnen we voor u verschepen’. Zo nodigt Watersnelweg.be de bezoekers van de Antwerpse The Tall Ships Races uit om de binnenvaart beter te leren kennen. Het publiek wordt verwelkomd in een vrachtschip niet aan maar op de kade. “De binnenvaart is nog te onbekend en dus ook onbemind”, zegt Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts. “We zetten efficiënt vrachtvervoer via het water volop in de kijker. Elke vracht die over water gaat, moet immers niet over de weg.”

Lees meer

11/03/2016

Watersnelweg wint Comma-award voor audiospot van het jaar!

Op 10 maart 2016 organiseerden Voka – KvK Limburg en PXL de eerste editie van Comm’ af. Een dag die volledig in het teken van Communicatie en Marketing stond. Voor het eerst werden de Comma’s (Communicatie Awards) uitgereikt. Watersnelweg kwam als winnaar uit de bus voor de comma van "audiospot van het jaar".

Lees meer