Celis

1500 vrachtwagenritten minder!
- Nick Celis

“We proberen ons steentje bij te dragen aan de ecologie in Leuven en omstreken”, luidt het bij de groep André Celis, het familiebedrijf met een afval- en recyclageafdeling in Kampenhout, een bouwmaterialenafdeling in Lubbeek en Leuven, tankstations van ASoil en een afdeling gespecialiseerd in natuursteen. André Celis kenmerkt zich vooral door de hoge servicegedachte, het sociaal geëngageerde beleid én niet te vergeten de ecologische aanpak!

Zo wil het bedrijf in de toekomst een onafhankelijke koers kunnen blijven varen. “Mobiliteit is voor ons een echte uitdaging. Daarom gingen we op zoek naar alternatieven.” André Celis vervoert nu haar bouwmaterialen via de kade van Ecowerf aan de Leuvense Vaart. “Goed voor 30 000 ton verpakte bouwmaterialen die we vervoeren via het water! Een reductie van 1500 vrachtwagenritten of dagelijks 300 meter vrachtwagens minder in de file!”

Klik hier om onmiddellijk te berekenen hoe jouw bedrijf vlotter en standvastiger (aan)leveringen kan plannen via de Waterweg.